pühapäev, 6. oktoober 2013

Enda tehtud pitsa - see on ju kõige parem :)

Kuna alles tegin ise esimest korda letšot, siis oli see vaja ka kohe ära proovida. Ja kõigeparem võimalus seda teha, oli valmistada sellest pitsa .
Vaja läheb:
Kuna ma olen üsna laisk kokk- siis ei hakanud ise pitsapõhja tegema, vaid kasutasin selleks Vilma pitsapõhjapulbrit.
letšo (1,5 purki) ( kus on sees paprika, tomat, porgand )
hakkliha ( 400g )
ananassikuubikud
riivitud juust

Valmistamine :
Segasin vilma pitsapõhjapulbri veega ära ning näpisin selle taignaks, seejärel rullisin selle õhukeseks ning panin vormi. Praadisin ja maitsestasin hakkliha. Määrisin taigna peale letšo ning selle peale panin hakkliha. Hakkliha peale panin ananassikuubikud ning kõige peale riivitud juustu. Seejärel panin pitsa ahju küpsema ~200 kraadi juurde 20ks minutiks. Pitsa tuli väga maitsev :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar